Innovativ teknologi

VINNOs nyudviklede verdensklasse RF ultralydsplatform
Øget carotis intima-media tykkelse (CIMT), kan med den nye RF platform gengives i meget høj opløsning med en nøjagtighed på 0,1mm
Små kar som f.eks. fingrenes pulpa-arterier gengives højopløst med nøjagtighed på 1mm
Se flere billedeksempler her

Traditionel ultralyds platform og billeddannelsesproces

VINNOs RF platform introducerer et helt nyt princip i data bearbejdningen af ultralyden, resulterende i bedre opløsning og skarpere billeder

Hardware opbygningen i RF platformen reducerer antallet af signal konverteringstrin, hvorved datamængden til billede dannelse øges markant, resulterende i væsentligt højere opløsning og bedre billeder.
Software bearbejdningen foregår primært digitalt, resulterende i minimal signalstøj samt høj flexibilitet og præcision i udformningen af de mange skræddersyede pre-sæts man kan vælge imellem. Dette gør det nemt og hurtigt at indstille scannings billederne optimalt i den travle dagligdag.

Pure Wave probe teknologi

Pure Wave teknologi
Konventionel teknologi
VINNOs prober er baserede på den innovative ”Pure wave teknologi”. Teknologien giver en højere sensitivitet af probernes keramiske materiale og en lavere forvrængningsgrad i detektionen af de returnerende ultralyds bølger. Dette medfører bedre vævspenetration og højere billedopløsning.
Konventionel probe
Probe med VINNO Pure Wave teknologi, bedre vævspenetration og højere billedopløsning
Se flere billedeksempler her

Se video

3D/4D billedbehandling er indbygget som standard i alle VINNOs apparater. Dette giver dig mulighed for at visualiserer graviditeter og indre organer naturtro og lettere genkendelige end ved den traditionelle 2D scanning. 4D ultralyd gør det muligt at f.eks. live streame det ufødte barns bevægelser direkte fra livmoderen, fremstille blodgennemstrømningen i forskellige blodårer, visualisere hjertes arbejde i brystkasse mv. For at kunne lave 3D/4D scanning skal man have en "Matrix-array 3D probe", kontakt Hounisen for videre informationer.

Se video

4D ultralyd scanning

3D billedbehandling fremstiller føtale strukturer samt viser den interne anatomi som statiske 3D billeder.

4D funktionen generer serier af 3D billeder, der sættes sammen til en film af f.eks. fosterets bevægelser, et hjertes bevægelser eller blodgennemstrømningen i forskellige kar.

4D ultralyd er således 3D ultralyd i levende bevægelse.Hounisen® Lægepraksis

- er vores afdeling med fokus på udstyr til almen praksis og speciallæger. Hounisen har i 50 år leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter og medicinalindustrien. Vi gør det nu mere enkelt, økonomisk og fleksibelt for dig at købe medicoteknisk udstyr og forbrugsvarer til din klinik.

Læs mere om Hounisen Lægepraksis

VINNO - vision in innovation

VINNO blev grundlagt i år 2010 med hovedkvarter i Suzhou Industrial Park, Kina. VINNO fokuserer på udvikling og fremstilling af førsteklasses farvedoppler ultralydsapparater, i innovativt design og med nem, intuitiv betjening.

Læs mere om VINNO