Kontakt Hounisen og få en demonstration

Har du lyst til at få en demonstration og evt. afprøve en kvalitets ultralydscanner fra VINNO i din praksis, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 86 21 08 00 eller tryk på knappen - så kontakter vi dig

PURE WAVE TEKNOLOGI

PROBER

VINNOs prober er baseret på den innovative ”Pure wave teknologi”. Teknologien giver en højere sensitivitet af probernes keramiske materiale og en lavere forvrængningsgrad i detektionen af de returnerende ultralyds bølger. Dette medfører bedre vævspenetration og højere billedopløsning.

Hounisen i-praksis anbefaler

VINNOs program af prober er bredt, men Hounisen i-praksis har i samarbejde med førende eksperter, udvalgt de typer som er mest effektive og bedst egnede til hhv. VINNO 5, 6, E10 og E30.
På baggrund af ekspertrådgivningen har vi matchet scannere og prober, så de tilsammen udgør en effektiv, funktionel og intuitiv løsning, der sikrer maksimal brugerglæde.

F2-5CE Convex probe
2-5,5MHz (scanning i maveregionen)

F4-12L Linear
6-12MHz (almindelig scanning af sener og muskler)

G4-9E Endocavity
5-10MHz (vaginal scanning)

G1-4P Cardiac
1-4 MHz (hjertescanning)

D3-6C Convex 4D
3-6 MHz (4D scanning af fostre gennem maven)

X10-23L Linear
10-23MHz (Rheumatologi og hud)

X6-16L Linear
6-18MHz (Højopløsnings scanning af sener og muskler)

Hounisen Laboratorieudstyr i-praksis

- er vores afdeling med fokus på udstyr til Almen praksis og speciallæger. Hounisen har i mere end 40 år leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter og medicinalindustrien. Vi gør det nu mere enkelt, fleksibelt og billigere for dig at købe medicoteknisk udstyr og forbrugsvarer til din klinik.

Se mere om Hounisen i-praksis her

VINNO - vision & innovation

VINNO blev grundlagt i år 2010 med hovedkvarter i Suzhou Industrial Park, Kina. VINNO fokuserer på udvikling og fremstilling af førsteklasses farve doppler ultralydsapparater, i innovativt design og med nem, intuitiv betjening

Læs mere om VINNO