Videodemo

V-GUIDE

ULTRALYDSSYSTEM

VINNO V-Guide ultralydsscanningssystem giver dig mulighed for at foretage præcise injektioner ved selv meget vanskelige kirurgiske indgreb.

V-Guide-proben kan anvendes sammen med en almindelig kanyle, der ved hjælp af et magnetisk princip kan lokalisere og projicere nålens bane på VINNOs ultralydsapparat.

V-Guide kombinerer en intelligent ultralydssoftware med en specialiseret biopsiguide, der er ideel til brug i almen praksis.

Letvægt 3,5 kg

 

8” touch screen

 

15" LED-skærm

 

Højtopløste billeder (Xcen-probe)

 

Batterilevetid op til 7 timer

Interaktivt UI-design

Kontakt Hounisen og få en demonstration

Har du lyst til at få en demonstration og evt. afprøve en kvalitetsultralydscanner fra VINNO i din praksis, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 86 21 08 00 eller tryk på knappen - så kontakter vi dig

Hounisen Laboratorieudstyr i-praksis

- er vores afdeling med fokus på udstyr til Almen praksis og speciallæger. Hounisen har i mere end 40 år leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter og medicinalindustrien. Vi gør det nu mere enkelt, fleksibelt og billigere for dig at købe medicoteknisk udstyr og forbrugsvarer til din klinik.

Se mere om Hounisen i-praksis her

VINNO - vision & innovation

VINNO blev grundlagt i år 2010 med hovedkvarter i Suzhou Industrial Park, Kina. VINNO fokuserer på udvikling og fremstilling af førsteklasses farve doppler ultralydsapparater, i innovativt design og med nem, intuitiv betjening

Læs mere om VINNO